saborit-logotip
Comandes 621 180 634 | info@carnisseriasaborit.com

Avís legal i política de privadesa

Avís legal i política de privadesa

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, CARNISSERIA XARCUTERIA SABORIT SL i el seu lloc web carnisseriasaborit.com compleix la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat.

En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’usuari accepta que les dades aportades per mitjà d’aquesta pàgina web siguin incorporades a fitxers titularitat de CARNISSERIA XARCUTERIA SABORIT SL, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats i el previsible enviament d’informació sobre ofertes, nous productes, serveis o altres motius pels quals aquest hagi de posar-se en contacte amb l’usuari / client.

Mitjançant l’ús, per part d’usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat en aquesta pàgina web, el client autoritza expressament a CARNISSERIA XARCUTERIA SABORIT SL a l’enviament de comunicacions comercials per correu ordinari i / o electrònic, així com al previsible contacte telefònic per tal d’oferir els serveis oferts.

La informació rebuda serà utilitzada exclusivament per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers.

Així mateix, CARNISSERIA XARCUTERIA SABORIT SL guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.

Els clients i / o usuaris de carnisseriasaborit.com poden, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a CARNISSERIA XARCUTERIA SABORIT SL, C. Gran, 14, 08506 Calldetenes, o bé enviant un e-mail a info@carnisseriasaborit.com