La qualitat de la carn és la nostra raó de ser i respon al bon tracte que reben els animals durant la seva cria.

Som molt estrictes en l’origen de les carns que rebem, de les quals podem conèixer la procedència a partir dels certificats de traçabilitat que els nostres proveïdors ens faciliten. Només treballem amb carns que responguin a tots els paràmetres de qualitat establerts. Sotmetem totes les nostres matèries primeres a controls de temperatura i visuals. També es treballa amb el sistema d’anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC) i regularment es fan analítiques de productes i controls d'aigua.

La vedella de Carnisseria Saborit és ecològica i de cria natural. També podem oferir porcs seleccionats en origen i criats per encàrrec.

Treballem la carn d’acord amb les fórmules tradicionals, responent als criteris sanitaris establerts per llei i fins i tot superant-los. Fem controls i analítiques de les carns quan arriben a l’obrador i també supervisem diàriament l’estat de les nostres eines de treball: màquines, superfícies, ganivets, etc. basant-nos en criteris de qualitat.

Carnisseria Xarcuteria Saborit SCP - C. Gran, 14 - 08506 CALLDETENES - Tel. i fax 93 889 15 06 - info@carnisseriasaborit.com