La Carnisseria Saborit obre les seves portes l’any 1989. Des dels inicis l’establiment compta amb un obrador, on elaborem diàriament i artesanalment els nostres productes, i una sala de venda al públic.

Som mestres artesans xarcuters alimentaris distingits per la Generalitat de Catalunya, fet que garanteix als nostres consumidors un producte final individualitzat, de bona qualitat i amb característiques diferencials. Fem petites produccions que, com a artesans, controlem personalment.

Les nostres arrels es troben també en aquest gremi. Provenim de famílies de pagès que criaven porcs, vedelles, aviram, conills... Des dels inicis, sempre hem seguit els consells dels pares i oncles, que es dedicaven als antics oficis de matadors i mocaders en la manera de fer tradicional. El personal i els proveïdors d’aquesta empresa familiar, i sobretot la nostra clientela, són el reflex del nostre tarannà.

A la Carnisseria Saborit tenim per objectiu aconseguir el millor producte, i per tant ajustem el nostre servei als gustos i necessitats dels nostres clients.
Som també mestres cofrares fundadors de la Confraria del Gras i el Magre, l’organització que inclou al voltant 90 membres i que té per objectiu la defensa i promoció de la carn.

Tenim, per tant, un compromís en la difusió del nostre ofici; així, ocasionalment col·laborem com a jurat en el Concurs de bulls i botifarres de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu. El dia de Dijous Gras també fem tallers infantils per explicar a la canalla el món de la xarcuteria i la carnisseria.



Diploma de Mestre Artesà Alimentari de
Josep. M Saborit i Pratdesaba


Feu clic aqui per veure una panoràmica de la botiga.

Carnisseria Xarcuteria Saborit SCP - C. Gran, 14 - 08506 CALLDETENES - Tel. i fax 93 889 15 06 - info@carnisseriasaborit.com